Συνεργάτες

Jide

Η Βελγική εταιρία Jidé, είναι μια δυναμική και καινοτόμος εταιρεία, η οποία ειδικεύεται στην κατασκευή τζακιών από χάλυβα. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που είναι φτιαγμένα επιμελώς και με δεξιοτεχνία, από τους τεχνικούς του εργοστασίου. Με σκοπό τη συνεχή βελτίωση, η Jidé δοκιμάζει όλες τις εστίες σε εργαστήρια για να εξασφαλιστεί ότι συμμορφώνονται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές για την ασφάλεια και την θερμική απόδοση, με χαμηλές εκπομπές CO2.

Website: www.jide.be

Bodart & Gonay

Η Bodart & Gonay δραστηριοποιείται τα τελευταία σαράντα πέντε χρόνια με φροντίδα για τους πελάτες της, διαρκή επιδίωξη να βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας και με την επίτευξη των ιδιαίτερα αυστηρών προτύπων ISO 9001 – 2000. Με τη δύναμη της εφευρετικότητας και με αποφασιστικότητα, κατάφερε το σχεδιασμό και την εμπορία πλήρους φάσματος συσκευών θέρμανσης με φυσικό αέριο, με ξύλα ή με άνθρακα, που συνδυάζουν την ομορφιά της φλόγας με τη μέγιστη ανάκτηση θερμότητας και την απόδοση με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Website: www.b-g.be

Turbo Fonte

Η TURBO FONTE είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται περισσότερα από 25 χρόνια, στην περιοχή του Μπορντό της Γαλλίας. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας CLEAR GLASS του ιδρυτή, είναι αυτό που τον έκανε διάσημο. Η εταιρία έχει αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο διανομής και εμπορίου σε όλη την Ευρώπη. Η επιτυχία του οφείλεται σε μια σειρά από εστίες αισθητικής και απόδοσης σε συνδυασμό πάντα με το σεβασμό προς τη φύση.

Website: www.turbofonte.com

M-design

Στην M-Design, η φωτιά ήταν πάντα η βασική αρχή για κάθε design. Επιλέγει απλές και ευθείες γραμμές που τονίζουν τη φλόγα. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από τη ζεστασιά και τη δύναμη της φωτιάς, ως αποτέλεσμα του υψηλότερου επιπέδου ανάπτυξης και χρησιμοποιώντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους.

Website: www.m-design.be

Bellfires

Η Bellfires είναι ένα από τα εμπορικά σήματα κύρους της Ευρωπαϊκής κατασκευάστριας εταιρίας Interfocos, που εδρεύει στην Ολλανδία. Είτε το γούστο σας είναι εκλεπτυσμένο κλασικό  είτε μοντέρνο, μια εστία Bellfires είναι πάντα η καλύτερη επιλογή για την πολυτέλεια και την αποκλειστικότητα. Αυτό εκφράζεται με την απαράμιλλη ποιότητα, τη στιβαρή κατασκευή και το τέλειο φινίρισμα χρησιμοποιώντας τα καλύτερα διαθέσιμα υλικά. Κάθε εστία είναι κατασκευασμένη με το χέρι. Η τελειότητα βρίσκεται στη μικρότερη λεπτομέρεια. Πάνω απ” όλα, είναι η εκπληκτική σχεδίαση που εντυπωσιάζει στο μέγιστο, κάτι στο οποίο η Bellfires λαμβάνει πάντα το προβάδισμα.

Website: www.bellfires.com

HB_Large_3_HD

Στην ίδια κατασκευάστρια εταιρία, ανήκουν και οι εστίες:

Barbas: (www.barbas.com) Περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα μοντέλων που προσφέρει την αξιοπιστία που σας ταιριάζει, ταυτόχρονα με την εκπληκτικά υψηλή απόδοση. Όλα με αεροθάλαμο μεταφοράς θερμότητας και με σφραγίδα έγκρισης CE και DIN(+).

Cuatro-3_80_frameless

CONTINENTAL Fires: (www.continentalfires.com) Η Continental Fires είναι μια σύγχρονη εταιρία που κατασκευάζει ηλεκτρικές εστίες, οι οποίες χαρακτηρίζονται από γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση, δίνοντας την αίσθηση της ζεστής ατμόσφαιρας. Συνδυάζει το σχεδιασμό και την ποιότητα για να δημιουργήσει μια φανταστική εμπειρία φωτιάς.

 

TOTEM Fires

Μια εταιρία που απαρτίζεται από ανθρώπους με αποκλειστικό αντικείμενο την κατασκευή τζακιών κορυφαίας ποιότητας. Η τεχνογνωσία της βασίζεται στην ειδική επεξεργασία λαμαρίνας. Διατηρούν την παραδοσιακή στη φύση τους, ακόμη και αν βασίζονται σε προηγμένες τεχνικές, όπως η κοπή μετάλλων με λέιζερ ή ο σχεδιασμός μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή.Όλα τα προϊόντα της συμφωνούν με τα πρότυπα NF EN 13229, όπως ισχύουν σήμερα. Όλα τα τζάκια αποτελούνται από ειδικούς χάλυβες και είναι εξοπλισμένα με υψηλής θερμικής αντοχής πυρότουβλα στο εσωτερικό τους, έτσι ώστε να βελτιώνεται ο έλεγχος των θερμικών ανταλλαγών. Οι εστίες ξύλου Totem κατασκευάζονται στη Γαλλία.

Website: www.totemfire.com

SUPRA

Από τις συνεργασίες μας, που αξίζουν την απόλυτη εμπιστοσύνη σας. Η SUPRA παρουσιάζει υπερήφανα την ευρεία γκάμα των προϊόντων θέρμανσης στην οποία ο σχεδιασμός και η ποιότητα συνυπάρχουν αρμονικά. Αναπτύσσει συστήματα θέρμανσης με ξύλο για περισσότερο από 120 χρόνια και δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα της καύσης των προϊόντων της.

Website: www.supra.fr

LEDA

Από την ίδρυσή της το έτος 1873, ο σκληρός ανταγωνισμός έχει βασική επιχειρηματική δραστηριότητα για την εταιρία Leda. Από το αρχικό χυτηρίων σιδήρου, ο κορυφαίος κατασκευαστής σταδιακά αναπτύχθηκε στους τομείς της θέρμανσης και βιομηχανικής χύτευσης, πρώτα στη Γερμανία και στη συνέχεια σε όλη την Ευρώπη. Η εταιρία LEDA κατασκευάζει τζάκια και σόμπες που έχουν τη δυνατότητα να συνδέονται με σώματα καλοριφέρ ή και ενδοδαπέδια συστήματα. Τα προϊόντα της εταιρίας βασίζονται στο πρότυπο DIN EN ISO 9001:2000

Website: www.leda.de

CB-tec

Η επιχείρησή μας έχει φέτος τη χαρά να συνεργάζεται με τη γερμανική εταιρία κατασκευής στομίων εξαερισμού-περσίδων CB-tec, που χρησιμοποιεί αισθησιακό design και άψογη προσαρμογή και λειτουργικότητα. Οι περσίδες CB-tec έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα στα μέχρι τώρα προϊόντα παρόμοιας χρήσης, με διαφορά στη λεπτομέρεια που είναι εμφανής οπτικά καθώς επίσης και κατά την εφαρμογή και τη χρήση τους.

Website: www.cb-tec.de

TMC pellet technology

Η TMC παρουσιάζεται στην αγορά από το 1980 ως μία από τις κορυφαίες ευρωπαικές εταιρίες του κλάδου της. Πάντα προσεκτική στα περιβαλλοντικά θέματα και τις εναλλακτικές πηγές ενέργειας, η TMC αποφάσισε να αφοσιωθεί στην έρευνα και την ανάπτυξη συσκευών με καύσιμο αέριο και πέλλετ, με υψηλή θερμική απόδοση και ευκολία στη χρήση.

Website: www.tmcsrl.com